home >  product promotie >  consumenten presentaties

CONSUMENTEN PRESENTATIES

Terug 
naar Product Promotie

Demonstraties
Het presenteren van nieuwe producten is geen nieuw vak.In de huidige tijd vraagt dat wel een stijl die aansluit bij de luisteraars. Jonge of oude mensen, stads of plattelandsmensen, ieder verlangt een persoonlijke wijze van aanspreken.  
Naast een duidelijk uitleg zorgt Karin Promotions ook dat de producten verkocht worden. Tijdens demonstraties krijgen zowel consumenten als verkopers een duidelijke uitleg over de apparatuur. Dit leidt direct maar ook op termijn naar extra omzet voor de winkelier.. 


Aftersales en promotie
Bij de aanschaf van producten wordt een uitleg achteraf steeds meer op prijs gesteld. In  een rustige setting wordt de apparatuur middels kooklessen uitgelegd. Op uitnodiging van de winkelier komen zowel aspirant kopers als mensen die het product al in huis hebben om te leren wat er allemaal kan met hun kooktoestel.

Quiz en zaal presentaties
Bij branding campagnes of een ondersteuning in een media mix kunnen quizen bij braderieen en andere evenementen worden verzorgd. Hierbij zijn naast de product specifieke aspecten ook de "feel good"  emoties bij het publiek van belang. Karin Promotions verstaat het vak van enter-trainen, waarbij op een professionele wijze de toehoorders worden vermaakt en het product word gepromoot.